Air Kelapa

Kandungan masuk 8mggu,bolehkh minum air kelapa muda?

20 Balas

Saya nk minum air kelapa dgn soya walaupun da 7 bulan masih takut2..

Jgn lah puan awal lgi . Kalau teringin sgt minum sikit blh lah

Boleh je minum... Percaya sgt dgn mitos... 😏

5y ago

Yup. Boleh je minum, Alhamdulillah nenek dan mak I tak sekuno yang lain. Dorng kata kalau teringin minum jelah. I awal awal preggy pun teringin nenas muda pula tuh. Alhamdulillah skrg cuma menunggu hari je nie baby nak keluar.

bole jeaa...nanti bersalin kulit anak licin bersih jeaaa

5y ago

ni mitos sbnrnya.. Kalau nak thu follow Dr. Imelda dia akan terangkan

Blh je. Sy 6mggu minum air kelapa

Better trimester ke 3..

Tgk kkuatan bdn ..😁

Mls ckp byk. Boleh.

Boleh je

Boleh