Jualan Infaq Amoora

Kandungan dlm Amoor ni ada 13 Bahan.. Kurma, Apricot, Buah Tin, Buah Delima, Anggur Badam, Minyak Zaitun Palestin, Minyak Kelapa Dara, Halba, Habatussauda, Chia Seed, Madu Asli Yaman, dan Al- Manna ( Dikenali sbgai Arabic Gum ) bahan2 y terkandung pn da awesome kn.. In Shaa Allah, Amoora superfood ni dpt membantu ibu2 tgh preggy dan breastfeed sbb apa y kita perlukan smuanya ada ngan Amoora ni.. Sya pn amalkn Amoora ni.. Sya preggy 14 minggu Alhamdulillah..

Jualan Infaq Amoora
2 Balas

Cmna nk dptkn nie

5y ago

If sya mkn sbiji tu bole 4 - 5 kali mkn.. dlm botol ada 10 - 12 biji.. kadg2 bola besar2 tpi berat ttp sma.. skg ni kecik2 dlm 10 - 12..

Mcm ni isinya..