nk tny pendapat

Normal ke kadang2 baby aktif..kadang2 x aktif bergerak...kandungan 28mggu..

10 Balas

Normal sis. Macam baby saya masa pregnant. Kalau tak aktif tu mungkin dia tengah tidur. Yang penting, make sure pergerakan baby cukup 10 kali dalam 12 jam

saya pon 28 minggu juga...siang dia xaktif sgt...tp kalau malam kdg kul 12 kul 1 dia mula aktif tendang²...😁

Sy 27 weeks waktu pg bangun tido diam je.. Tapi malam2 pukul 12-3pagi aktif. Sampai momy xboleh tido

4y ago

Samaaa. Siang punya pujuk mcm2 ajak borak kdg2 je dia layan. Tapi malam xyah diseru. Mami dah baring nk tidur dia start berjoget tk hingat dunia 😂😂 Eee tunggu kluar nanti kunyah dia puas2 😆😆

Sm la mcm sy 28minggu.. Ada ms dia aktif sngat2 ,kdg2 sekali sekala je dia bergerak

Baby da ada masa tido dia.... Jnji dia bergerk.. Jgn 1hari tk gerak.....

Bby x gerak slalu. Ada ms dia tdo ada ms dia rehat jgk..

Kalo nak bby gerak... Minum la bnda manis... Mkn

Selagi cukup 10 kick kira ok kot

Normal...

Normal