baby aktif

hi momies, nk tnya normal ka kalau baby 22weeks asyik aktif ja dlm perut? harini seharian asyik bergerak/menendang ja tk kira tngah baring ka buat kerja tetap dia aktif. kita pulak risau sruh dia tidur 😂 hehe sorry sbb taktahu #firstbaby

1 Balas

normal je, nnti bila da hujung hujung trimester dia kurg gerak sbb sempit pun kita akn risau.. tpi normal je.. klo skrg ni dia aktif tetiba kurg gerak risau jugak kan.. so mmg serba xkena je sbb kita asyik berfikir.. tpi slagi baby gerak jgn risau.. klo dia xgerak langsung try kacau dia..kalau xgerak jgk gi hospital ccpat..