Kandungan 39 Minggu

Kandungan da masuk 39 minggu .. tadi ada darah fresh dan sy da bersihkan .. selepas 1/2 jam sy cek lagi ada darah warna coklat mcm mula2 nak period .. tapi x ada Sakit2 berulang tu .. kalau pergi hospital awal2 takut lama sgt kene tahan .. kalau x pergi risau pula .. ada apa2 nasihat atau pandangan dari sis2 yg tau atau berpengalaman mcm ni x .. terima kasih

2 Balas

kalau sis ada tanda2 baik pergi ja hospital takut jdi apa2 yg xdiigini . sbb baby boleh kluar bila2 masa ja dri mggu 38 ke ats . better p cek kt hospital

Sy belum ada pengalaman, tgh tggu due date juga ni tp ikut apa yg sy baca kt sini, seeloknya terus pegi hospital jgn lengah lengah dah.