Kandungan Berapa Week Untuk Bukak Buku Pink ?

Kandungan berapa weeks seeloknya bukak buku pink ya mommy2 yang ada pengalaman ? Saya dah lupa berapa weeks seeloknya bukak buku pink sekarang kandungan 4Weeks 4Day. Takut terlalu awal nak g klinik bukak buku pink nanti nurse bising cause terlalu awal datang bukk buku pink . Mohon share pengalaman mommy2 bila waktu sesuai bukak buku pink .

18 Balas

saya bru ja pergi kk smlm ambik tarikh untuk buka buku smlm bru ckup 5week