berapa week

Kandungan berapa week perot mula nmpk yg kite pregnant..?? Ade juga manusia yg anggap sy berpura muntah Dan mengandong sbb perot xnmpk ? kandungan sy bru 10week 5 day.. Normal lahh xnampak lagi kan..

9 Balas

tu la bnde yg sy tkut jgk.kne plak time2 raya.sy trpaksa ajk husband blik awl sbb dh x thn sgt.lg plak ada gotong royong korban.xthn dgn bau darah.pening kpala.klo cousins dia nk ckp kte sombong x cmpur gaul borak dgn dorg lantak la.xkn nk muntah dpn dorg bru nk paham kot...

biasa lah tu sy dh masuk 30week baru nampak perut nya 😅, baru org tahu ehh awak pregnant ke.. cakap la ye 2bulan lagi besalin.. tetiba muka tkejut 😑 asal baby cukup besar dan berat perut kecik pun takpe.. org lain perut dh naik stretch marks

Sy 5 bulan bru nampak perut sikit. First baby biasanya lmbt skit nmpak. Abaikn mereka yg mngata tu sis 🤗

Dia tak pernah pregnant la tu sis. Sabar jelah. Buat taktau je. Saya 6m baru nampak bump.

Ikut org sis.. Biasa 5 bulan ke atas baru ketara nampak perut..

Dia jeles lah tu sis mengandung dia tak pernah lagi huhuhu

Sya 5 bln pun tak nampak lg,baby pun tak gerak lg..

Sy 8 bulan baru nampak. Dia ikut badan sis

Sy 7bulan