baby gerak

kandungan berapa minggu ye dpt rasa baby gerak..n rasa dia mcm mne..hehehhe

82 Balas

Klau anak first,selalu 20weeks ke atas...kalau kandungan seterusnya,bole rasa lebih awal

5y ago

#ketebalan. #week

sy start 18w rse baby tendang tp skali due je.. 20w cmtu bru btl2 rasa..

Kick je okay lagi.. ni sampai gerak kaki mcm seret tepi perut fuhh mmg geli

Saya 16 minggu tak rasa apa lagi... Mungkin sbb saya cubby.... Tak sabaqnya....

5y ago

Sbb tu la suami keja usap perut duk kata jangan duk buat padang bola ye anak oiii.. Sakit mak... Aduhai.... Macam3

Saya 16wk dah rasa dah ni. Alhamdulillah lega tau baby okay kat dlm.

19week rasa geli2 kat dalam hehhe , macam kene cuit2 je ehehe

Saye 4bulan dh gerak slow..skrang dh 7bulan gerak kuat sngat

Kmdungn 4bln boleh rasa dh sis, tp ad org lmbt ad org cpt..

Sy mnggu 15 rasa glup glup.. Skrg mnggu 20 lg kuat rasa.

sya plak 17week dh rsa gerak2 lembut..rsa dia gerak2...