Normal ke dpt rasa baby gerak at 15 weeks?

Berapa minimum weeks dapat rasa baby gerak? Sebab saya baru 15 weeks tapi mcm dpt rasa dan nampak baby gerak.

9 Balas

Mcm sy 1st time pregnant dpt ase gerakan baby 16weeks.. skrg dh 3rd trimester baby sy mmg aktive.. rezeki sis kot dpt ase awal..sb stiap org lain2.. Sb mase sy 17weeks tu baby dh kuat kick.. bdn sy kecik n mmg xde lemak kt perut kulit nipis 😁

Macam awal sangat. Taktau lah kot ada mummy lain yang rasa gerakan seawal ni. Tapi saya rasa angin 😃 angin pun boleh jadi rasa macam gerakan kecik letup2.

11mo ago

kita sama. mcm sy pon both pregnancy 20w keats baru rasa awak ☺️

pernah tnya misi, sbb msa tu kite rsa msa 16w+.. then misi kata normal je, lagi² jenis badan kecik .. mmg perut bnyk lapisan , beza dia tebal dgn nipis je.

Saya pun 16weeks+ dah rasa pop pop kat perut. Tapi rasa time saya duk diam je lah sebab slow je manja manja hehe saya anak first

normal. start 13mgg dh boleh rasa quickening (bg yg biasa hamil sblm ni) 16mgg akan mula rasa bby tendang.

Saya first pregnant rasa gerakan halus dari dlam rahim masa 17w. Hehe

normal , sy anak 1st 16w , anak 2nd 14w dah rasa gerak bby

Normal sis.. sy anak pertama 15w.. anak ke2 14w..

Nampak tu rare utk 15 weeks. Maybe angin kot?