Rasa seperti ketulan

Kandungan baru nak masuk 18 weeks tapi 2 3 hari ni kerap rasa mcm ketulan di bawah pusat ketika berjalan, naik turun tangga, ketika duduk pun boleh rasa. Yang saya rasa ni baby ke? Btw tak ada sakit, cramp atau bleeding.

4 Balas

U should go to the hospital sebb 18weeks masih terlalu awal untuk baby turun kebawah and this is not normal rasa mcmtu sebb doc pernah bagitau i , “kalau ada rasa benda kat bawah perut kena dtg hospital cepat2 ya” pergi check ye sis

Tak pernah pula saya rasa ketulan. Better rujuk dr ☺️

Xde pulak rasa ketulan.. try check klinik la

pergi klinik dear