Spotting

Saya dah kandungan 3 minggu lebih tapi tak ada spotting .. normal kew ?

13 Balas

Sama la..masa awal mengandung pelik kenapa tak ada spotting..ye la org kata tanda2 hamil kn ada spotting 😂..bila da masuk minggu ke tujuh ni terus mintak dijauhkan spotting..ye la mana tau tu tanda2 kandungan kita masalah ke apa..

Better jgn mintak ade spotting. Sbb bila da kuar darah,ke coklat ke ape.. nnti pikir bukan² weh.. sy fobia klw kuar² darah ni sbb tiap kali kuar darah, rupanye sy gugur. Stress

4y ago

Tak pasti sebab first baby 😅

xsmue ad spotting sis.. kalau xde lg better, xde la pk bukan2.. alhamdulillah sy xde spotting lngsung spnjg preggy, skrg dah 29weeks.. preggy xsmstinya ada spotting..

Normal sis..sy skrg dh 34 week, pregnnt anak first pun xde spotting..xde alahan dan xde mengidam ape2...maybe sbb pjj dgn suami, jd allah permudahankn..

Alhamdulillah klau xad spotting...klau spotting nnty sis yg rsau balik...sy hri² brdoa smoga cpt kering spotting nie...rsau cuak smua ad...

Ada spotting la org paling risau takut.. Ni blh tanya pulak.. Sorry soalan sis pelik skit.

Hehe..sllunya org mtk xde keluar drah atau spotting..ni mtk ke mcm mna ni😅

Normal ja.. jgn mnta. Sya 31 weeks.. tiada spotting or alahan.. baby boy

X semua yg pregnant akan ada spotting, Saya dah 5w, xde spotting gak😁

Sy 8week xpnh spotting lgsg..lg sronok..hty xrisau

4y ago

Okok🤣