Minum susu ibu

Saya nak tanya.. kalau kandungan baru 5 minggu dah boleh minum susu pregnant ke? Boleh suggest susu untuk ibu yang baik. Terima kasih.

4 Balas

Saya haritu 6week doc dah bagi sample anmum tp tak sesuai jd cirit. Tukar enfamama chocolate jadi memulas lepastu banyak angin dlm perut. Nak buang sayang. Nanti dah habis nak tukar lain hehehe

10mo ago

Minum susu kotak biasa pun boleh sis, sbb kakak iPar sy kalau minum susu anmum mmg kena gdm

boleh, klu xde alahan. start dengan susu kotak biasa pun boleh.

Saya pun 5w. Saya minum anmum materna coklat

Sy start 7 week minum anmum plain😉