tart nenas

kandungan 8 weeks baru. .boleh ke ye mkn tart nenas?

8 Balas

Klau x berani tak perlu la sis.. Nnti after dah bersalin sis makan eh.. Sebalang pun x pe.. Boleh makan dengan hati yg tenang.. Semoga sis & baby sis sihat walafiat.. Amin..

Tart nenas,boleh aje sbb kan tu guna jem,nenas pun da d msk..klu nak mkn buah nenas, kna cari yg masak ranum da..jgn mkn nenas muda, mgundang risiko

Sebaik2nye elakkan mkn...sbb kite tak tahu kandungan kite jenis y mcm mne kn... kl sy mmg tak mkn... Sy lk 7week.. kne jage pemakanan...

boleh ajeee.. buah nanas pun boleh tapi jgn la sampai sebijik sehari tu.. beberapa potong nanas boleh je.. tinggi vitamin untuk bby

hmm xsure la sis sbb nenas kan..hjung nk brsalin boleh kot...actually die tgok pda rahim seseorg

Bleh Makan sbb nenas tu dah dimasak

Boleh