Kantung kosong

Kandungan 4minggu tetapi hanya ada kantung..adakah itu normal? Boleh kongsikan pengalaman anda tak..sebab saya agak bimbang.

22 Balas

Sebabtu kalau d kk , doc akan scan waktu kandungan 11-12 weeks . Sebab kalau scan awal sangat tak nampak apa mula lah si ibu2 ni risau . Saya haritu pegi swasta nak scan masa kandungan 6 weeks pn doc cakap awal lagi , scan tak nampak apa lagi kata doktor . So dia suggest kalau nak nampak , datang balik masa 8weeks macamtu . Tak perlu risau sis , dia banyak2 In Shaa Allah semuanya ok je tu .

Normal..doc bgtau kosong tu bukan means xde baby..tp xnk bg hrpn sgt sbb ms awal2 ni xsure lg baby boleh tbentuk sht ke x. Sbb tu doktr bg next scan appointment ntuk tgok balik baby ad x..inshaAllah xde ape2..nti free leh search kt bhgn ats app ni tgok ramai kes mcm awk

saya 5 week scan x nampak apa.. doc suruh repeat masa kandungan 7 week ke atas.. masa saya scan 7 week baru nampak kantung..mula2 risau jugak tapi bila scan lagi masa 10 week alhamdulliah nampak baby dgn heartbeat.. semua kuasa allah jangan risau😘

Sy 8w2d pun still kosong...kamu lg LA bru brp minggu mmg kosong lg...skg 12w..siap tendang2 lg .heart beat pun jelas..insyallah ada..be positif and makan folic asid

sy. scan 8 weeks pon kantung je.. scan lg 10 weeks kosong jgk.. 11 weeks masih kantung kosong.. lastly keguguran.. x de rezeki

Saya pun masa kandungan 9 minggu baru nmpk bby sis..2 minggu sblm tu app dkt KK, doc scan just nmpk kantung je...

Kecik lg tu sis.. Sy masa 4 minggu kantung pn blm nmpk😅 waktu 9 minggu bru p scan smula, masa tu dah ada heartbeat

Normal..sy 4mggu x nmpk kntung lg ..8week br complete nmpk kntung, nmpk jntung anak n leh dgr heartbeat anak

4minggu awal lagi mse sy g scan haritu 8minggu nampak kantung&baby 10minggu g scan tgk heartbeat baby...

Awal sgt.. 4 weeks kantung kecik.. 5-6 weeks mungkin nmpk baby.. 7++ nmpk heartbeats..