Sekiranya kehamilan dalam 19week 6day bila kencing ada keluar darah sikit itu tak apa ke?

Kandungan 19week 6day kencing ada keluar darah sikit

10 Balas

semasa hamil kalau ada keluar darah itu x normal sis. seharusnya sis terus p emergency buat pemeriksaan tp sempat lg tanya dlm ni 😅

terus g klinik . bleeding ni bahaya , sy always dlm pemantauan doktor sbb dari awal pregnant smpai skang slalu ad bleeding

pegi hospital terus. takut infection. bahaya tu kalau sampai berdarah. kandungan masih awal, takut terkesan pada baby

keluar darah tak normal semasa mengandung ye. jika ada keluar darah tolong refer Dr.

2y ago

tq...sudah cek hari tu dr cakap tidak ada apa2..smua ok

rasa awak kena g klinik la, sbb saya tak pernah lagi kencing keluar darah .

Pergi klinik. Sbb bukan normal situation ni keluar darah

Baik terus p hospital takut jangkitan kuman

lebih baik pergi hospital terus

pergi klinik

kene cek