14minggun vaksin c19

Kandungan 14minggu 4 hari.. Dah boleh ambil vaksin ke atau kena tunggu lagi ya? Date appointment da dpt ni 🤔🤔

4 Balas

Saya genap week 14 dah cucuk vaksin. Effect lenguh dkt tempat cucuk tu je. Alhamdulillah tkde demam atau side effect lain. And kalau ikutkn rasanya skrg week 12 pon dh boleh vaccine

3y ago

Alhamdulillah, baik terima kasih ya😍

Bole.. Saya pn ambil vaksin masa kandungan 14weeks... Vaksin AZ saya dpt..

memng ibu mengandung di galakkan amik vaksin kandungan 14-33 weeks sis..

kat sini dah ada sis

3y ago

Baik2, terima kasih ya 😃