perut cramp

Kandungan 14 minggu.. Anak ke 4 Normal ke klu perut cramp Sebelum ni xpernah macam ni

1 Balas

Bagi saya yang dah mengandung kali ke-2 ni ya. Normal, lain anak, lain cabaran. Saya, seawal 6 minggu (start tau pregnant anak ke-2 ni) perut cramp, tak selesa dari ari-ari ke kaki, mual, loya, muntah, tak boleh bau makanan, tak boleh tidur dengab tenang setiap malam dll 😆 first pregnant, goes smoothly & jayanya (tiada sebarang alahan).