13 Weeks

Kandungan 13 minggu, tapi Ya Allah sakit pinggang dia tak terkata.

65 Balas

saya anak pertama..br 15 week..skit n rasa berat bahagian celah kelangkang.nk pki seluar trs sgt skit tu....sy sorg je ka ea gitu 😅pingg xde rasa sgt ..

2y ago

Saya pun kdg2 mcm tu. Tapi on off

sy pon mcm tu ... bila jumpa doktor , dia pesan suruh minum susu 3x sehari... sy buat , mmg berkesan...

3y ago

tq share.

sama la saya. bisa bontot dibuatnya. 3nd pregnant ni kuat sikit sakit badan hehe

Sis.. Sy pun 13w 2d hari ini... Sakit pinggang xboleh tahan.. Berdiri sakit.. Duduk sakit. Baring sakit.. 😢

Allahuakbar. Semoga dipermudahkan segala urusan awak sepanjang preggy, bersalin & berpantang nanti. Aamiin Ya Allah Ya Mujib

assalammualaikum.. saya nak masuk 13 minggu cepat betul penat sesak nafas.. rase mual pun tak hilang lagi. kembung perut.. normal ke

3y ago

Sma.. sy 7weeks3d 2nd pregnant.. 1st gugur 10w4d.. tkda alahan.. tp slalu sngat kembung perut n sesak nafas.. rajin jg minum susu n mkn folic acid.. waktu mngandung first pun mcm ni la..

Sama lah macam saya. Lagi lagi kalau terlalu lama berdiri. sekali dapat rehat, berdenyut die takpayah cakap lah 😭😭

Hai.. Ibu-ibu kalau sakit gigi berlubang biase ibu-ibu buat ape je, selain dari makan ubat doktor bagi? Sy 13week sudah.

samaaa . skrg baru 9 week. sy rasa dr mula2 dlu 😭😭 . tima nk tdur ya allah pusing kiri kanan pon tk selesaaaa

sy ada jgk skit tpi xde la ketara sangat, nk mnum susu pun rsa mcm ssh nk telan. lps ni kna pksa diri mnum