13 Weeks

Kandungan 13 minggu, tapi Ya Allah sakit pinggang dia tak terkata.

65 Balas

sy awal mngandung cmtu jugk...seluruh bdn sakit..skrg 10weeks dah kurg...sakit klw byk betdiri or buat kje berat...

sy tk sakit pinggang..sakit bahagian blkg dan pinggul..13week dh

Sy pun rase sakit pinggang.. Lps tu xblh mkn dan muntah slps mkn. Bdn xbermaya sampai asyik terbaring jer..

Sama.. Bru msuk 13weeks..sakit pinggang sgt.. Kaki pn X blh jln lama2.. Nty rsa sakit tpi xbngkak.. Emm

Sama dgn sy,sakit pingan,blakang sngat2..klau duduk xberalas bantak sakit pungung mnyucuk2 plak😥

Sy sakit pinggang dgn punggung😆

Saya sakit pinggang pastu makan semua benda mual dan muntah2. Ada tips ke nak hilangkan?

owhh.. saya baru masuk 13 minggu.. patut la rasa sakit sgt kat pinggang.. mmg xselesa rasa

Sama.. Sakit pinggang.. Loya n muntah makin teruk. Hilang selera makan 😢

saya pun sama sakit yg amat.. huhu