Risau berat tak naik?

Kandungan 13 minggu tapi berat tak naik Siapa ada problem macam saya ? 1st baby

20 Balas

Sama lah mcm sya msh bujang 50kg star preggy naik pulak jd 52 kg sampai 9weeks jd 54kg till now dh 13weeks lebih msh 54kg dh msk trimestr dua tp brt msh smaa jg..

5y ago

Hopefully semua okay lah kan , risau . Apa pun thankyou dear 🥰

Sy maintain je berat smpai nurse pun ta boleh buat ap..baby sihat je..tapi masuk je trimester 3 ni berat setiap dua mnggu naik dua kilo..guana nak buat tuh..😂

5y ago

Jnji baby sihat je sis..inshaAllah..mkn mknan khasiat..

Sy dr awal hamil hingga sekrg 31 week hya naik 2 kg.. berat x naik2 tp alhmdulillh baby sihat dn berat baby bertambah ikut usia kandungn.. jgn risau ya sis😂

5y ago

Wc👌

Saya pun turun berat jugak ni masa timbang check up isnin lepas. Tapi stay tak skip susu n buah. Harap next month berat naik & ada selera

5y ago

Ya sis. Haaarap sgt. Sbb masa check up tu doc dh complain

Dr 8w..smpai 34w...berat xpnah2 nak naikk..bp kali da jmp dktor..tp xtawla..xnaik2.. Tp,baby cntik je pmbesaran dy..ok la tu🤭🤭🤭

5y ago

Kndungan kali ni, mcm2 hal..leaking 2x.positve gbs plak..tu yg rasa selang smnggu kne scan..dr situla tahu.pkmbngan baby ok🤭🤭 Bnyk kli scan pon..ttap x nmpk baby ape..yg ni lagiii haru😆😆

Sy pun berat badan x naik.. Tp bby ny membesar mcm biasa.. Doktor xckp apa2 plk.. Cuma sy kena mkn lebih ckit..

Aamiin ye sis..lom pg scan lagi sbb msh sbk kerja semoga baby kita semua sllu seht ye..mommies jg..

sama la saya pregnant 22week berat still 82kg x naik² dah 4 bln mengalaminye.. Doc bising

Sy 24 minggu baru naik berat.. minggu sebelum tu menten, kena marah dgn doktor..

sy prgnnt 5bulan pon berat naik turun, naik turun je 😅😅 ,53-55kg gitu je