scan baby 13minggu berat baby 67g . berapakah berat normal bagi kandungan 13 minggu ?

berat normal

4 Balas

Klu sis ada key in data utk pregnancy dlm apps ni, ada kluar tu berapa anggaran berat normal utk 13w atau masa scan sis tnya ja Dr berat tu normal x.klu lari 1-2minggu dri yg spatutnya pn masih ok

kat homepage apps ni, tekan butang tengah belah bawah yg ada gambar kaki baby. situ ada semua info yg boleh dibaca paga minggu kehamilan

13w tak penting lagi berat baby kalau doktor tak komen apa2 maksudnya normal.

Okay tu. sy 15 w 88g hritu