Jantina boy/girl

Kandungan 12 minggu, dah boleh tahu gender ke? Ada ke yg pandai tengok and boleh nampak thru gmbr ni? Sorry excited sikit. First baby haha. Tak tanya doctor yg scan ni sbb doc ni pelik sikit. Semua kena add charge utk dgr jantung, gender. Dia kata jantung tak boleh dgr lagi ye 12w. Saya diam je, Padahal saya dah dengar jantung baby seawal 7w lagi haha. Saja je tanya dlm ni huhu

Jantina boy/girl
28 Balas

Sy pon pelik awal2 lg tak nampak apa kecik lg bby tu, 18w ke atas dah nampak bergantung pd bby nampak2 la.. ni kecik lg... huhuuu maaaf ye..

gender biasanya dalam 20 minggu ke atas baru nampak. tp tu pun kalau baby bagi kerjasama. kadang dia kepit2 aje. xnampak sgt.

12minggu baru 3bulan kan? 4bulan keatas baru boleh tau laki Ka prmpuan ,betulkan kalau saya salah ,😁

Scan masa 20weeks above sis. Sbb o&g i pernah cakap, time tu genitals baby dah fully developed

awal lg nk nampak,sis... try la pujuk bby tunjuk,kot maunye dia terkangkang hahahaha senang

baik awak tukar doctor jer la. memang pelik ape. org 7 weeks gitu da bole dgr fetal heart.

saya tahu gender seawal wk 13 sbb buat NICC test...kalau scan mmg xnampak lagi..

12 cam awal lg... xsilap organ jantina pun bom terbentuk. at least 20w ke atas

aik. aah 7 week biasa dah boleh dengar. maksud dia check ukuran jantung kot

Tak clear langsung gambar ni wak. Patut terus tanya je doctor yg scan tadi