Produk Mustela Untuk 10 Pengguna Bertuah! JOM Rebut Peluang Anda!

Kami nak beri anda PERCUMA, Mummy! Apa tunggu lagi? Jom rebut peluang menang produk Mustela berupa KRIM TANDA REGANGAN! Mula di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Produk Mustela Untuk 10 Pengguna Bertuah! JOM Rebut Peluang Anda!
309 Balas

Done Follow @theasianparent_my & @mustelamalaysia ✅ Jawapan : REGANGAN Terima kasih beri peluang pada saya dan mommies yg lain join contest ini. Dan semoga ada rezeki buat saya mahupun mommies yg lain. Dari anak pertama dan kedua saya memang menggunakan Produk Mustela. Bukan saja stretch mark cream je, moisturizer cream dia pun the best bagi saya. Moga ada rezeki saya dapat cream ni. Sebab dekat rumah pun nak habis dah. Terima kasih The Asian Parent & Mustela Malaysia atas peluang ini. Loveee ❤️

Jawapan: REGANGAN setiap ibu mengandung pasti mengalami regangan di bahagian perut akibat dari tumbesaran anak di dalam perut. Sudah semestinya, jika tidak dijaga dengan baik maka akan timbul pula 'stretch mark' akibat dari regangan tersebut. Dengan menggunakan krim stretch mark dari produk mustela dapat mengawal dan menghilangkan kesan stretch mark yang dialami oleh ibu2 mengandung Instagram: faezahtul azaini ✅️ done follow theasianparent_my ✅️ done follow mustelamalaysia

DONE FOLLOW @asianparent_my, @mustelamalaysia Jawapan adalah : REGANGAN Ig : yuyuyoona02 Produk Mustela wajib dimiliki oleh setiap para ibu hamil untuk mencegah stretch marks, ia juga dapat melembapkan & menganjalkan kulit, saya telah menggunakan stretch marks ini sejak kandungan saya berusia 6 minggu & ternyata is sangat berkesan sehingga usia kandungan saya 6 bulan, kulit saya tidak menunjukkan regangan & kulit pun sentiasa rasa lembap. Terima kasih Mustela 😘!!!

Assalamualaikum saya ibu anak 2 😊 Jawapan untuk perkataan yang tersembunyi ini ialah : REGANGAN Masa mengandung ada sesetengah ibu2 mengalami ny ,termasuk lah diri saya sendri 🥹… anak kedua baru 7bulan dan saya mengalami stretch mark yg teruk bahagian perut dan paha 😭 macam2 dan diguna untuk hilangkan ny semua tidak berkesan rasa malu juga pada suami 🤭 InsyAllah jika saya ada rezeki ,saya ingin mencuba produk Mustela ini aamiin

Done follow ig : The asian parent & mustela ✅ Jawapan : regangan Belum pernah cuba produk Mustela ni, memandangkan ini pengalaman pertama saya menjadi ibu mengandung. Saya harap terselit rezeki saya untuk mencubanya. Sekiranya produk ini sesuai dgn saya, sudah semestinya saya akan menggunakannya lagi pada masa hadapan. Sudah semestinya, saya juga akan mengesyorkan kepada kawan2 saya tanpa ragu. Barang yang bagus haruslah dikongsi 😊.

Done ✅ follow @theasianparent_my & @mustelamalaysia my insta: @dyah_zul Jawapan: REGANGAN Terima kasih kepada theAsianparent. Produk Mustela adalah keperluan yang wajib dimiliki oleh setiap ibu bapa yang mencari penjagaan kulit yang lembut dan berkesan untuk anak kecil mereka. Saya suka bagaimana produk ini diperbuat daripada bahan semulajadi dan meninggalkan kulit ibu atau bayi terasa lembut dan bernutrisi. Terima kasih, Mustela!

HI👋🏻 DONE FOLLOW👍🏻 @theasianparent_my & @mustelamalaysia Jawapan adalah : REGANGAN Terima kasih kepada theAsianparent dan Mustela untuk kuiz ini. Sejujurnya, saya belum pernah cuba atau ada apa2 produk dari Mustela oleh kerana saya adalah bakal ibu yang akan melahirkan pada jan 2024 ini. Semoga shaja saya berpeluang untuk menang dan rezeki anak saya untuk merasai kelebihan produk mustela ini. terima kasih☺️☺️

Done follow ✅@mustelamalaysia ✅@theasianparent_my Jawapan Teka Kata adalah RENGANGAN la berlaku pada setiap ibu yang hamil kerana ketika mengandung berat naik sehingga akhir trimester kandungan ibu terhasilnya stretch mark di perut, peha,lengan ataupun dipayudara serta dibahagian yg lain-lain. Produk krim dr Mustela selamat digunakan untuk ibu dan anak ketika di awal kandungan sehingga bersalin.Berkesan seawal seminggu..

DONE FOLLOW ✅ @theasianparent_my ✅ @mustelamalaysia Jalan² sambil mendepakan tangan, Jawapannya adalah REGANGAN. Bilamana ibu² yg sedang mengandung ini, tidak terlepas drpd wujudnya stretch mark di perut mahupun di peha. Dengan adanya produk krim dr Mustela, ini dapat membantu para ibu untuk menyelesaikan masalah kerisauan yg ada dlm diri. Semoga terselit rezeki kecil buat saya. Amin

Jawapan : REGANGAN DONE follow ig theasianparent_my dan mustelamalaysia Stretch Marks Cream berfungsi untuk mencegah munculnya stretch marks ia juga dapat melembapkan dan menenangkan rasa tidak nyaman pada kulit memperkuat elastik kulit ibu mengandung dan menjaganya tetap lembut dan kenyal. Harap ada rezeki saya boleh cuba sapu untuk hilangkan kesan regangan masa mengandung.