Produk Mustela Untuk 10 Pengguna Bertuah! JOM Rebut Peluang Anda!

Kami nak beri anda PERCUMA, Mummy! Apa tunggu lagi? Jom rebut peluang menang produk Mustela berupa KRIM TANDA REGANGAN! Mula di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Produk Mustela Untuk 10 Pengguna Bertuah! JOM Rebut Peluang Anda!
309 Balas

Jawapan adalah RENGANGAN Ia berlaku pada setiap ibu yang hamil kerana ketika mengandung berat naik sehingga akhir trimester kandungan ibu terhasilnya stretch mark di perut, peha,lengan ataupun di payudara serta dibahagian yg lain-lain. Produk krim dari Mustela selamat digunakan untuk ibu dan anak ketika di awal kandungan sehingga bersalin.Berkesan seawal seminggu

Jawapan : Regangan Terima kasih theAsianparent_my & mustelamalaysia. Saya telah menggunakan krin stretch mark ini sejak kandungan saya berusia 4 minggu dan saya sangat yakini keberkesanan produk ini kerana sehingga usia kandungan saya 20 minggu, kulit saya tiada menunjukkan kesan regangan baharu dan kulit saya berasa lembab sentiasa. Terima kasih mustela!

✅Done follow @theasianparent_my & @mustelamalaysia ✅log in app TAP harini ✅Jawapan : REGANGAN ✅Hi TheAsianParents & Mustela. Terima Kasih beri peluang saya dan mommy-mommy lain mencuba peraduan menang carseat dari Snapkis ini. Harap ada rezeki anak pertama saya😁💞. #Kitacuba We ❤ The Asian Parents & Mustela Malaysia ig: irah_3

DONE FOLLOW @mustelamalaysia @theasian parent_my Jawapn teka kata adalah REGANGAN Selalunya, kesan regangan kulit akan muncul pada trimester ketiga kehamilan iaitu antara minggu ke-29 dan minggu ke-40. Ibu hamil akan mengalami garisan pada beberapa bahagian tubuh seperti perut, payudara, paha, pinggul, belakang badan dan punggung

jawapan : REGANGAN DONE FOLLOW ig theasianparent_my dan @mustelamalaysia Terima kasih kepala theAsianparent dan Mustelamalaysia. Saya belum pernah mencuba mana2 produk dari mustela kerana ini pengalaman pertama saya mengandung. semoga ada rezeki untuk saya menang dan mencuba kelebihan produk mustela ni . terima kasih 😍

Jawapan: REGANGAN Hello all, first time mom here. Sy tak pernah pakai apa2 product untuk kurangkan atau elakkan stretch mark because I thought pakai krim atau tak, tetap akan ada stretch marks juga. Perut sy sekarang dah macam ada spider web hahahaha dah lah gatal pulak tu. Harap ada rezeki mommy. Thank you Mustela ❤️

DONE FOLLOW ✅ @theasianparent_my&@mustelamalaysia Jawapan adalah : REGANGAN Thankyouu fr theAsianparent. Produk Mustela wajib dimiliki oleh setiap ibuubapa yg inginkn penjagaan kulitt yg lembutt dan berkesan untuk anakk2 kecil mereka. Terima kasihh. Mustela. Loveeee Dooh Mustelaaaaaa ❤️❤️❤️

Jawapannya REGANGAN. Semua para ibu sedia maklum stretch marks amat merisaukan terutamanya untuk para ibu yang pertama kali melahirkan anak seperti saya. Berharap agar produk Mustela dapat membantu ibu seperti saya agar dapat mengembalikan keyakinan saya. Terima kasih, semoga ada rezeki. Ig: qihahashim

JAWAPAN : REGANGAN Setakat sekarang yang saya nampak rasanya saya seorang saja yang bergelar suami dan daddy to be yang ada dalam apps theasianparent ni 🤣 mungkin sebab terlalu excited untuk nak jadi seorang daddy. Harap2 dengan perasaan excited ni ada rezeki untuk si mummy dan si bayi ❤️

Jawapan : REGANGAN Saya belum pernah mencuba produk dari Mustela.Semoga ada terselit rezeki untuk saya. Saya telah banyak membaca review produk dari mustela.Produk yang terbaik untuk mengurangkan strechmark dan selamat digunakan. Done follow ig ✅ theAsianparent ✅mustelamalaysia @im_mieza