Saya nak tye..kandungan brpe boleh mik cucuk kuat kn rahim ye..sebb sye dh gugur 3kli..

Kali ni sye mgndung lgi..tlg info cm ne n nk buat apa?

2 Balas

kalau berkemampuan, pergi ke pakar utk dptkan rawatan dan bgtahu dah 3 kali gugur. boleh juga pergi klinik utk ambil ubat kuatkan rahim. mesti inform doktor dah berapa byk kali gugur so doktor tahu ianya serius

2y ago

ok time kasih puan..sharing..saya cube prgi klinik la

tau pregnant terus g cek .. saye tau pregnant terus mkn ubat kuatkn rahim https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟