Kongsi cita-cita anda!

Kalaulah satu hari tiba-tiba dapat duit selepuk macam ni💰 Agaknya apa benda first yang anda akan buat ya?💵 Shopping?🛒 Beli hadiah?🎁 Self-rewards?🛍 Jom komen cita-cita dekat bawah ni okay😉 Imagination is FREE tau!😘

Kongsi cita-cita anda!
132 Balas

settle hutang, bina rumah utk anak2 berteduh( dh x larat dah hidup pindah-randah menyewa sana sini) , penuhi permintaan anak2 nk beli apa2 yg dihajati & x lupa jgk simpan utk masa depan 😇

paling penting bayar hutang . lepas tu bagi dekat kedua orang tua..tolong adik beradik yang memerlukan. sedekah pada sekolah tahfis yang memerlukan. simpan utk masa dpn dan beli emas ..

bayar semua hutang..buat rumah baru untuk mak..bawak mak pergi menunaikan haji..sedekah kepada yang memerlukan..sedia kan keperluan untuk diri sendri dan anak2..buat simpanan masa depan

utang,prgi umrah semua adik brdik, bantu adik brdik bine rumah untuk semua ddk satu tmpt,beli rumh tok mak mertua bpk mertua,bine surau atau msjid, buat bisnes,sedekah...dan byk lg😊

beli tanah - buat rumah, beli rumah, dan setiap isi dalam, langsai setiap hutang, labur sebahagian, beli barang anak-anak... ada baki ? melancong dan beli barang hobby

simpan dlm bank.separuh lagi sedekah dkt umah anak anak yatim , rumah orang orang tua, rumah rumah kebajikan.dan lebih baru buat belanja dan bagi dkt emak ayah

sya akan sedekah kepada ank2 yatim , dan kluarga sya itu la yg saya impikan selama ni , kerna sya ank yatim sya tahu hidup tanpa ibu bapa 😭😭😭😭

Beli rumah sendiri, bawak suami Anak2, mak ayah mertua, smua adik2 beradik g umrah.. Beli aset yg penting.. Dan yg pling wajib sekali sedekah ❤️

Nak Tunaikan Hasrat Emak & Ayah Tunaikan Umrah & Haji Aamiin Dan Banyak Sedekah ... Baru Fikir Keperluan Sendiri...Sebab Dah Lama Mereka Mahukan...

Bahagikan untuk mak, ayah, diri sendiri, adik beradik & simpanan. bayar semua hutang belajar, kereta. baru boleh shopping 🤣🤣🤣