Betul Ke Org Cakap...

Kalau waktu period kita senggugut kuat, masa kita nak beranak akan sakit contraction lebih? Klau waktu period kita selalu sakit belakang, kita akan sakit belakang sgt2 waktu nak beranak. Ni mitos ke?

2 Balas

Xde la... Sakit nk beranak x mcm sakit sengugut.. 😅 sakit bersalin ni.. sakit perut, sakit belakang, rasa nk berak.. X tau nk cerita 😅😅

5y ago

Ooooo

Contraction tak sama mcm sakit sengugut. Whole body sakit. Tak dapat nak ungkapkan macam mana sakit tu hehe

5y ago

Ooooo