nak tanya

Kalau waktu malam betul ke ,baby tak boleh tidur dalam buai ..sebab anak sya dia kalau tak pakai buai dia susah tidur

2 Balas

Boleh je, tp seeloknya time kita nak tidur , ambik dia letak sebelah kita.. sbb xelok jugak dia tido sorang2 dlm buaian.. takut ade ganguan lain ke apa.. tersedak susu ke.. sbb sy ade pengalaman.. letak anak tido dlm buaian lepas tu sy terlelap.. bila sy tersedar sy nampak something duduk mengcakung hujung kaki sy, sebelah buaian anak.. that was my last time sy letak anak dalam buaian sorg2..

4y ago

Allahuu.. yg ni sy takutkan klu letak buai.. huhu