Gdm on diet 37w3d

Kalau tiba" bacaan tinggi untuk after meal & after dinner, kena paksa bersalin awal ke or makan ubat ye? Selalu ok je, tiba" harini punya bsp tak cantik pulak🥴 padahal makan dh jaga dh mcm biasa , lebih lgi tak ada selera harini sbb bby mcm kerap mengeras n mild cramping harini😓 tanda lain takde lagi...tapi bby cukup gerak cuma lambat sikit.

1 Balas

Di klinik saya 3 kali kantoi BSP, dah dapat arahan makan ubat. Jika makan ubat pun BSP tinggi, terima surat jemputan untuk induce. So teruskan jaga pemakanan. Jaga makan mcm biasa, apa yg puan makan?

3mo ago

Aamiin ya Allah 🥰 tq sis