Kalau tak pergi cek kuning baby boleh ke? Sebab kali ke 3 dah ni pergi kk. Doktor tak marah?

Kalau tak pergi cek kuning baby boleh ke? Sebab kali ke 3 dah ni pergi kk. Doktor tak marah? #pleasehelp

41 Balas

Doktor tak marah tapi awak sebagai emak tak risau ke sis? Baby saya dulu org kemain puji tak kuning tapi org tak tahu saya ulang alik NICU seminggu lepas beranak sbb oxygen drop, tak termasuk follow up 2 bulan sekali sebab dia suspect jantung berlubang. Awak taktahu ke side effect jaundice nie? Banyak effect dia. Penat ke? Penat mmg penat. Kita jadi emak mmg akan penat sampai anak besar. Penat tu mmg takkan lekang 🥲