Nak tanya ada ke company yang tak bayar gaji ketika cuti bersalin?

Kalau tak bayar gaji macam mana nak bayar bulanan kereta? Kejam nya tak patut

1 Balas

ms dpt offer letter ms lapor diri pd hari pertm bkje tu ada dia tulis dlm offer letter tu tak? sblm sign agreement offer letter , mcm ada tak dia huraikan apa benefit yg kita dpt spnjng bkje dgn cmpny tu sblm sign?jika ada ttg byr gji ketika cuti brsalin..blh fight balik dgn cmpny mintk dia byr pd kita..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

4w ago

Tak ada offer letter. Dah banyak kali minta tak dapat2. Setahun lebih dah kerja kat situ