nak tanya pengalaman

kalau suami kata kite bodoh, apa korang buat kalau suami kata bodoh? mesti sakit hati kan? pernah tak kena mcm ni? share lah pengalaman.. dh la tgh pregnant sedihnya. gaduh mcm mana pon jangan sebut benda mcm tu. 😔 kalau aku takleh terima.

3 Balas

maaf sy tak pernah kena. tp kalau jadi kt sy, ckp la kt laki tu balik. nak gaduh, gaduh situ. tp once naik tangan, sorry mmg kita jumpa kt court. tiada kompromi. anak yg tgh dikandung ni jgn harap dpt jumpa bapak dia yg pukul mak ni.

kalau sy pon tkleh terima. gaduh gaduh dgn suami tuh biasa. tapi kalau sampai tahap mencarut maki , memang tkdelah sy nak hormat. redflag 🚩🚩🚩

kalau kena kat sy. jwp balik.'ang la bodoh' 😇