Waktu tepat scan gender

kalau scan baby dekat swasta berapa anggaran bayar erk?5bulan 3hari dah blh nampak gender kan?kalau kerajaan blh scan ke atau kite blh req?Ni 1st baby..terexcited la pulak?

2 Balas

scan biasa sy buat haritu 50 je..kalau nk 3d or 4d tu mgkn dlm 200 gak kot..depends on klinik..dkt spital kerajaan dkt tmpt sy xblh request..kdg ade kes pape baru scan..mcm sy..baby kecik jdi dpt la scan..tp xjelas pn..Dr je fhm bila tgk. 😂 so better pegi je swasta..puas hati.. 🤗

6y ago

heh kan..trime kasih bgthu

kalau swasta 28weeks dh boleh pergi scan. kalau kerajaan, boleh tanye doc masa scan perut tu. 😊

6y ago

sama2 awk