DETAIL SCAN

Assalamulaikum nak tanya kalau buat detail scan cmfrm ke blh nampak gender anak...saya 24w today.sebab scan kat klinik swasta baby sorok jer ...

4 Balas

tadi ada scan tapi scan biasa lah..baby xnak bagi kerjasama dia duk meniarap.lama jugak lah doc duk godek2 kot2 dia nak tukar posing ke.mula2 doc ckp nmpk mcm pistol..lepas Tu doc kata x sure pula sebab x nampak testis...next doc suruh dtg 28w

1y ago

sebelom scan ada cuba makan manis2 tak. boleh cuba makan ais cream vanilla before scan

Waalaikumussalam. Bagi saya nasib sebab tengok keadaan baby juga. Kalau pengalaman saya syukur doc dapat detect jantina. Kalau kawan saya share 2/3 kali pun susah nak detect jantina anak

ikut nasib mommy. sy pon 3-4scan baru dpt detect jantina baby. kali 5 scan tu doctor tengah buat detail scan time tu godek2 nmpk dn doctor confirm jantina

i buat detail scan dgn pakar private, biasanya pakar dia tahu cemana nk bg nampak gender/muka even baby sorok skalipun