Air gula

Kalau puasa jam 10 tapi terlanjak 10:30??? satu lagi boleh ke minum air suam? Hm help

8 Balas

Saya sebelum minum air gula bacaan gula 4.8 lepas minum air gula 2 jam ( dan minum air suam) bacaan jadi 3.0 saya jadi hypo pula

Puasa trljak tu xpe..dan minum air suam pun xpe.. tpi jgn la minum sampai sebotol..😅

Boleh je...sya pun minum byk air kosong...tpi xdelah smpai berbotol2.. hehe

Tak apa boleh je..air suam sekadar utk basahkan tekak tak ada masalah

Boleh je minum air masak...elak maknn ngn minuman manis

Segelas je boleh kot...

Boleh raseny sis.

minum sikit boleh.