Nak tanya..

Kalau pregnant memang sakit atau pedih ulu hati ke? Nak masuk kandungan 11 minggu baru terasa.. Ada tak momy2 macam sy? Ada apa2 ubat atau susu tak yang boleh hilangkan?

2 Balas

Ye..sis aritu mcm ni jgk..teruk sgt..mmg akn pedih ulu hati..angin kuat sngt..gastrik teruk..bila dh perut membesar akn krg skit rasa sakit ni..jgn mkn pedas..msm sgt pn xleh jgk..tp ikut selera mlut sb lain org lain alahanya..sis dlu asyik nk mnis2 je..xleh xmnguyah..keluar air liur mcm air terjun😵‍💫😵‍💫😵‍💫

kena sentiasa mngunyah.. klu sya dlu mkn chewing gum aje hehe 5minit mcmtu ok sdah 😄