udang

Kalau pregnant boleh makan udang tak?? Tengok dekat facebook, tak boleh makan pulak.. Betul ke??

2 Balas

sethu sy klau yg ad alahan elergik pd udg je xbole mkn udg sis wlau pon xpreggy ke preggy ke . udang xmmbahaya kn janin . tpi klau sis gatal2 slepas mkn udg bru sis xperlu mkn semntare . mcm sy preggy ank ke 2 elergik air masin . 1ari naik penuh ruam 1bdn lps balik dri tmpt tu . lps tu xd lg prgi . ahahah

Xbolei mkn klau alergik. Rsa skit dlu klau nak. Lpas 2jam mkn klau xskit prut . Ok latu. 😊