Sambal udang

Boleh ke ibu mengandung makan udang. Sy 13 weeks. Teringin sangat nak makan udang

18 Balas

Boleh makan sambal udang tapi kalau ada petai elak makan takut angin Btw sis first mom kan kan tahu tak pasal kuning saya tasneem naturel consultant saya ada jual set newborn tasneem dan lain-lain lagi penjagaan bayi boleh contact whatsapp 0189724257 kak cha

sedapnyaaaa... letak petai puan... hehe... boleh je.. asal jgn pedas sngt da la.. meh sepinggan puan.. kita berjemaah hehe

2y ago

kan huhu

tak ada pantang larang pun , saya pedas ke tak ke okay je makan . tengok pada diri seseorang

alhamdulillah kenyang.. br lps mkn sambal udang petai..mmg faveret dr zmn skolah lg🤤🤤

sy makan je. tp sblm pregnant pon sy xmkn pedas. sy suka smbal manis

boleh jer pastikkan udang masak elok dn jangan pedas berdesing tau

baru makan sambal udang petai 2 hari last ramadan haritu hihihi

Boleh jer sis... tp klau pedas mkn sikit jer yee .. 😊

sedapnyer.. terliur pulak rasa.. 🤭

3y ago

Same la. Dr awl da tekeliur tp tunggu jugak

bole je...kalau saya,saya makan je..