Check bp sahaja di kk seksyen 7

Kalau nak check bp sahaja kena dtg awal juga ke beratur jam 7 pagi utk amik nombor? Ke just datang cakap nak check bp sahaja.. jumaat ni nak kena pergi.. ingat nak dtg lambat sikit dri biasa kalau just amik bp je

2 Balas

cek bp sbb naik brt bdn ke? mcm sy cek skli urine n heartbaby sklali..mmg slalu dtg awl sbb ambik yg tu je

3mo ago

Yaa betul sbb berat naik🤭 kalau tak lama ingat nak dtg lewat sikit mcm 7.30 ke.. so takyah beratur panjang tunggu giliran