Check bp sahaja di kk seksyen 7

Kalau nak check bp sahaja kena dtg awal juga ke beratur jam 7 pagi utk amik nombor? Ke just datang cakap nak check bp sahaja.. jumaat ni nak kena pergi.. ingat nak dtg lambat sikit dri biasa kalau just amik bp je

2 Balas

cek bp sbb naik brt bdn ke? mcm sy cek skli urine n heartbaby sklali..mmg slalu dtg awl sbb ambik yg tu je

2mo ago

Yaa betul sbb berat naik🤭 kalau tak lama ingat nak dtg lewat sikit mcm 7.30 ke.. so takyah beratur panjang tunggu giliran

KK saya, nurse bagi timing. Nurse awak tak cakap apa2 ke?

2mo ago

tak perlu. tp depends kepada klinik tu. mcm sya just dtg tunjuk buku pink di kaunter & inform dtg utk check bp saja. nnti nurse terus akan check bp terus. sekejap saja. 😊