harga check up

Kalau nak cek pregnant n scan dekat klinik swasta berape ye kena byar bil? -Anak first-

12 Balas

Kalau nk detail scan sy tye kt nurse dorg detail scn kt mane, ad jugak search kt google klinik y buat detail scan kt kwn2 y dkt dgn saya, jdi sy amik no tel & call je tnya,,klo scan biasa tu murah je kut xsmpi 100 pun

Below Rm100 sis. Tapi ikut kawasan dan sis kena cari klinik juga mana yg bagus dan harga berpatutan. Macam saya dekt jb pergi klinik Hana adda height. Murah dan doc pun bagus.

bergantung kepada klinik. kalau utk early pregnancy scan, anggaran 40-70 rm. saya pergi mgu lepas rm 50 + rm20 consultation + rm10 referral letter sebab suspect ecto + cyst

dia ikut klinik jugak sis.. tak sama. macam saya hari tu pergi scan untuk sah kan kandungan waktu 8 minggu 5 hari kena bayar rm50 untuk scan dan rm20 untuk ubat folic asid

nak tanya kalau saya dh buka buku pink dekat klinik kerajaan boleh ke saya sambung ke klinik swasta? . saya ada kekangan masa untuk ke klinik kerajaan . #firstbaby

4y ago

boleh je tp kena bagitau kk ckp nk smbung chek up kt swasta je . dorang bagi je 😉

dari pengalaman sy, anggaran RM70 kebawah akk.. cuma yang lebih bayar tu sbb ubat folid acid je biasanya.. insyaAllah

sy pergi mula2 scan hari tu rm35 klinik lain masa 7w, lepas tu pergi scan masa 11w klinik lain pulak rm30 je

klau scan awal khmilan, x smpai 100. ada yg rm30, ada juga rm45, ada rm70. ikut tmpat sis

Growth Scan Bawah RM70 .. Ikut Kawasan Jugak Sis.. Kadang Lain Klinik Lain Harganya 🤗

biasa bawah 100 kalau cek and scan tapi bile ambik darah dll atas 100