Bersalin hospital swasta

Kalau nak bersalin dekat hospital swasta kena booking dulu ke mcm mana ye ?

7 Balas

Saya pun pergi swasta tapi kk pun ada pergi juga sekrg saya 21weeks dah kasi tau swasta saya Nak pergi sana bersalin , sebb I mau ambil epidural jadi u boleh tau apa u Nak tanya swasta harga berapa semua tu . Swasta tu pun ada refer buku pink saya kalau lah kk dah ambil darah swasta x payah ambil cuma refer tu je Swasta mahal sikit tapi dia Kasi medicine semua cukup calcium iron iberat ikan oil semua cukup Dan boleh tengok baby (scan tiap bulan) kk tiada scan cuma first time Dan bulan 7 je tapi ok paham kk busy