Memang wajib ambil folic asid ke once dah confirm pregnancy?

Kalau nak ambil pergi Klinik ke farmasi?

3 Balas

folic acid sebaiknya ambil 3 bln sblm plan pregnant. senang kata bila dah kawen start je mkn x prlu tggu dah pregnant. time pregnant wajib ambik. boleh beli dkt farmasi. kalau cnfm pregnant dpt free je dr kk.

Memang wajib makan. Untuk kesihatan baby. Boleh google kebaikan folic acid untuk perkembangan baby.

wajib makan asid folik..i mula² tahu pregnant beli sendiri kat farmasi

3y ago

Ohh okay..Terima kasih