normal kah najis baby gini

Kalau najis warna hijau gini apa perlu sy buat..baby susu badan sepenuhnya

normal kah najis baby gini
3 Balas

tanda baby minum foremilk lebih banyak dari hildmilk. kalau df, susukan 1 side breast sehingga baby lepas sendiri. kalau baby minum sekejap², offer pada breast yg sama . jaga jarak penyusuan. kalau breast penuh boleh marmet sekejap utk keluarkan foremilk sblm offer kat baby.

Anak awk ni minum susu yang cair. Kene lama sikit mengempeng sebab susu yang pekat ada kat belakang ye

baby minum susu yg cair