Naik bintik2 merah

Kalau naik biji merah ni kenapa ye? Ruam susu ke ni#firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

Naik bintik2 merah
38 Balas

hai .. sy tk tau cara ni brkesan atau tak , anak sy prnah mcm tu tpi sy ikut apa org guna , sapu mcm2 krim tk smbuh2 .. jdi tips saya , tiap kali mandikan bayi , jgn biar shampoo atau mndian bayi tu sentuh muka bayi .. mandikan mcm biasa , tpi muka hanya cuci dgn air je , tk paya guna apa2 sabun dan syukur ,, brhasil .. cubala ..