Naik bintik2 merah

Kalau naik biji merah ni kenapa ye? Ruam susu ke ni#firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

Naik bintik2 merah
38 Balas

Mcm my baby..masa si bb baru 17hari.kalo smpai kepala bintik2 tu brmksd shmpoo xngam ngan kulit.kalo dtmpt badan,kulit bb xngam ngan peluh ,sbb peluh masin.dan ada kemungkinn kena susu Fm.

12mo ago

I see. Sejak pakai aveeno wash & shampoo habis naik rashes satu muka dan kepala tp badan semua ok ja. Mau kena tukar baru lah ni