Naik bintik2 merah

Kalau naik biji merah ni kenapa ye? Ruam susu ke ni#firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

Naik bintik2 merah
38 Balas

Baby sy pun macam ni juga semasa sebulan. Kami bawa jumpa doktor pakar dan dia maklum “nothing to worry about. Reaction baby pada environment which is normal”. Jadi doctor sarankan tak perlu buat apa just pastikan kulit bayi basuh dengan air dan elakkan dulu product2 sebab utk avoid allergy. Seminggu lepas tu dah okay. Apa2 utk lebih confident, boleh refer doctor