bersalin

Kalau mummies diberi pilihan, mummies nk bersalin di hosp gov or private? Knp?

2 Balas

Swasta sbb swasta layanan n keselesaan lg bagus drp gov..kalau gov, lepas bersalin, family x boleh jaga..kena uruskan sendiri..tp swasta boleh..kalau bersalin normal xde mslh nk jaga kecuali czer ssh..

5y ago

Tula.. tgh berfikir2 jugak.. sbb tmpt keje suami sy tanggung kos rawatan n bersalin kt pusrawi.. cuma jauh dari rumah sy..

Gov.. Huhu.. 1st ikut kmampuan.. 2nd ramai yg ckp ok ja berurusan dgn hos gov..