Perut besar mana

Kalau mengandung 6 minggu, perut kita besar mana ?

16 Balas

6 mggu perut lansing lg, masuk 5 bln dah start nmpak baby bump. Lepas mkn lg nmpak buncit sikit. Lg besar lg senak sye rse, xboleh tdo mlm kadang2 serba xkena. First baby lmbt nmpak perubahan perut, klo kurus lg lmbt mcm sye. Klo pkai tshirt n seluar jogger org xtw pon pregnant 😂

kalau nmpk ti maknenye lemak je sis😂 mcm sy dah kali ke 4 ni sy sorok . malu betul😂😂 ni pun tak bgthu sape² lg pregnant . tunggu 3 bulan 4 bulan nnti bila perut dah nmpk

Saya dah masuk 6 bulan tapi perut tak besar pon baring pon nampak biasa je tapi baby kat dalam aktif sangat😅sebab baru first time pregnant So taktahu

3y ago

perut saya pon sama sis.. Klo mlm plk baby aktif SGT2 nk tdo pon xblehh😅

kalau 1st pregnancy biasanya 7 bln ke atas baru betul2 nampak, apa2 pun ikut pd badan masing2 juga sis. lain org lain perutnya. hihi

saya bru 9week tp perut mcm dh byk bulan..mgkin lemak kot atau angin..smpai malu nk ckp org perut bru 9week🤣ank no3

6bulan pun belum tentu nmpk perut kita sis, stakat buncit2 mnja jek..hehe.. sy dh 8bulan bru nampak perut tu haa..

3y ago

sama la kita🤣🤣🤣

Sy 6 minggu perut kecik mcm tak ada apape pun. Masuk 5bulan terus bulat. 😬 tu time bby first laaa.

Saya first pregnancy 3 bulan da ketara nampak perut🤭 skrg da 6 bulan

masih kecil lg tu..perut pon blum napak lg🙄tnggu 3bulan baru npk besa

Sy lemak je sis nampak 🤣 dah 6 bulan tu baru la nmpk betul3