Scan baby..

Kalau mcm ni dah confirm girl kan? Due date 2/7/22

Scan baby..
25 Balas

Sy due 29/7 tapi tak tahu lagi boy or girl sbb scan baby kepit kaki tak mau tunjuk 😅

btl girl tu, kalu boy kangkang mcm tu da terjojol nampak bird dia, tahniahhh sis

wahhh dia punya kangkang tuuu 🤭 hahhahaha betul la tu gegirl

2y ago

tahu tak pa.betul2 nak tunjuk tu

wahh ada rkn sy la nt due date 13.07 .smoga d permudahkn😚 .

2y ago

sy due date 15/7 tp ada gdm.so 2/7

yes girl... sy bru bersalin 22hb ni tdi..sama mcm scan ni..🤗

wah tahniah dpt girl,klu boy tu dh nampak dh 🕊️ dia 🤭

waaaa sama due laaa 😍buat scan nii kat klinik kerajaan kee ?

2y ago

klinik luar sis.rm30 je

Due date kita sama sis 2/7😍❤️

wah sama bulan cuma saya due date 20/7.

2y ago

aah kan. biasa gitu la ramai cakap bersalin awal dari due date.

sy due 21/7 ...scan pun baby girl😍